Dagens spel – HV 71 mot Växjö Lakers HC

Växjö mot HV71

SHL har hamnat lite i skymundan av JVM där vi fick se Sverige åka ut mot Finland i går. Överlag har de svenska juniorerna spelat strålande hockey och det har sett extremt bra ut. Tyvärr fick de inte ut spelet som de har spelat under hela turneringen i semifinalen mot Finland. Istället blev det en match om bronset mot USA där det står 2-2 i skrivande stund. Idag har vi en intressant match i elitserien. Det är HV 71 mot Växjö Lakers HC där vi hittar riktigt fina odds hos Nordicbet. 

Spela på HV 71 mot Växjö Lakers HC

HV71 och Växjö har mött varandra två gånger denna säsong och båda gångerna har HV 71 vunnit matcherna. Den första matchen vann HV 71 borta på straffar med 2-1 och den andra matchen hemma vann HV 71 med 4-2. Detta kommer bli en intressant match att se ikväll. Växjö har vunnit en av sina tre senaste matcher och det var mot Karlskrona HK som de vann med 8-1 senast vilket tyder på att Växjö kommer in med gott självförtroende. HV 71 har vunnit två av sina senaste tre matcher dock förlora de senaste mot Rögle med 6-2 vilket är en plump i protokollen. Däremot är HV 71 enormt starka hemma vilket är tungan på vågen ikväll.

Vilket lag ska man spela idag? I och med att det är två jämna lag som möter varandra sett till tidigare möte så anser jag att det är bett på HV 71 som gäller idag där du dessutom får 2.40 gånger pengarna hos Nordicbet och det är ett rikitgt bra odds.

Växjö har inte dåligt odds de heller du år 2.50 gånger pengarna hos Nordicbet på att de ska vinna. Dock står jag fast på att det blir HV 71 som drar de längre strået med tanke på att de spelar hemma och där är det svårslagna.

Odds hos Nordicbet:
Vinst för HV 71: 2.40 gånger pegnarna
Vinst för Växjö Lackers HC: 2.50 gånger pengarna
Kryss: 4.30 gånger pengarna

Välkomstbonus hos Nordicbet

Är du inte medlem hos Nordicbet är det verkligen dag satt du blir det för dig som älskar att spela på SHL. För hos Nordicbet hittar du dem absolut bästa oddsen. Alla nya spelare hälsas varmt välkommen med 100% upp till 1 000 kr i välkomstbonus.

  • 100% upp till 1 000 kr

Spela hos Nordicbet