Vinn biljetter till Champions League finalen

By 5 October, 2015 Nyheter No Comments

vinn-biljetter-till-champions-league-finalen-i-san-siro-milano-Italien

Denna kampanj är inte hockeyrelaterad men dock är det ett riktigt schysst pris man kan vinna trots man att man inte är fotbollsintresserad för lite möda. Du och en kompis kommer få resan betald ner till Milano där ni kommer få gå på Champions League finalen på den mäktiga San Siro som tidigare bland annat har varit Zltans hemmaplan. Hur häftigt hade det inte varit och skrytigt om för polarna? Dem hade blivit enormt avundsjuka. 

Vinn biljetter till CL-finalen hos Unibet

Något som vi alla sportfånar drömmer om är att få åka på dem stora sporteventen. Champions League finalen tillhör en av dem eventen som man verkligen vill besöka. Nu har du chansen att besökas denna säsongs Champions League finalen genom Unibets härliga tävling. Dessutom kommer du ha chansen att vinna en Champions League-kväll med Glenn Hysen. Allt du behöver gör är:

Anmäl dig på kampanjsidan
Lägg ett bett för minst 50 kronor på valfri Champions League match
Den spelare som har vunnit ett spel med högst odds går till final där du får möta 12 andra spelare
I finalen är det livet-betting som gäller och vinnaren där får ett biljettpaket
För att få en Champions League-kväll med Glenn Hysen behöver du dela din kupong på Twitter under hashtagen #CLlive

Erbjudande hos Unibet

För att du ska ha chansen att vinna biljetter till Champions League finalen behöver du vara medlem hos Unibet. För dig som inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir det. Alla nya medlemmar hälsas varmt välkommen med en generös insättningsbonus på 200% upp till 1000 kronor plus att du får 50 free spins att prova på i nätcasinot.

  • 200% upp till 1000 kronor i insättningsbonus
  • 50 free spins vid första insättning

Till Unibet