Vinn 20 000 kr när du spelar på NHL hos Betsson

By 9 February, 2016 Nyheter No Comments

Vinn en resa till NHL med Betsson

The Great One är världens bästa hockeyspelare genom tiderna. En totalt gigant som dominerande NHL under årtionden. Idag innehar legenden rekord som kommer stå sig för alltid! Nu vill Betsson att du ska bli the next great one när det kommer till att tippa på NHL. Blir du den som tippar bäst under veckan och blir belönad med 20 000 kronor i kontanter? Tänkt väl det! 

Tippa på NHL hos Betsson och vinn 20 000 kr

NHL är utan tvekan en av det roligaste ligorna att följa i världen. Det händer konstant saker under 60 minuter och matchen går i ett rasande tempo, trots det finns det många spelare som kan utföra saker som man blir helt mållösa över. Är du en mäster-tippar när det kommer till NHL? Eller känner du att du har extra tur idag? Oavsett tycker jag att du ska ge denna tävling en chans. Nu gäller det att fram till den 15 februari att samla flest poäng, de tio bästa bettarna kommer bli belönad med kontantpriser och den bästa spelaren år en check på sköna 20 000 kronor. För att få poäng behöver du lägga ett kombispel med minsta insats på 50 kr samt ett odds på 2.50 eller högre.

  • Anmäl dig till kampanjen
  • Spela ett kombispel för minst 50 kr och ett odds på 2.50 för att få poäng
  • De tio spelarna som har flest poäng blir belönad med kontanter

Välkomsterbjudanden hos Betsson

För att du ska kunna vara i den roliga NHL-tävlingen behöver du vara registrerade spelare hos Betsson. Om du inte är det idag är det verkligen på tiden att du blir det. Alla ny spelare som signar upp får en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor i odds bonus!

  • 100% upp till 1 000 kr i oddsbonus till nya spelare

Till Betsson