Växjö vidare till semifinal efter makalös vändning!

By 28 March, 2016 Nyheter No Comments

Växjö är vidare till semifinal i SHL-slutspelet, tack vare en sanslös upphämtning mot Linköping där man vände matchunderläge 2-0 till seger 2-4 och därmed säkrade man ett avancemang till semifinalen!

Växjö var uträknade – Vände och vann

Många trodde att hoppet var ute för Växjö när de låg under med 2-0 i kvartsfinalserien mot Linköping. Det blev dock ändring på steken när Växjötränaren Sam Hallam, valde att återförena Robert Rosén, Richard Gynge och Tuomas Kiiskinen, något som skulle visa sig vara helt avgörande för matchserien! Växjö fick rätt på spelet och succékedjan låg mer eller mindre själva bakom vändningen och man kunde relativt enkelt spela hem 4 raka matcher, och på så vis säkra en plats i semifinalen!

Nu väntar Skellefteå i semin

Skellefteå har gått som tåget den här säsongen och måste tveklöst ses som favoriter när de två ska drabba samman i en semifinalserie. Man får dock inte glömma att det var just Växjö som slog Skellefteå i fjolårets finalserie, kommer man kunna upprepa den galna bedriften i år? Vinnaren av serien kommer ställas mot segraren utav Frölunda och Luleå, och frågan är nu om Växjös segermaskin kan stå upp emot Skellefteås stabila lagbygge?

Du vet väl att du hittar de bästa oddsen på svensk hockey hos BetHard?