Spela på SHL på lördag

By 20 November, 2015 Nyheter No Comments

På lördag är det dags för nästan full omgång vilket betyder att du har chansen att vinna pengar på en hel del matcher. Nedan har jag gått igenom omgångens odds samt vad vi tycker du ska spela på. Har du några andra tips själv, tveka inte att höra av dig.

Skellefteå AIK – Karlskrona HK  (ODDS: 1. 1.21 X. 7.50 2. 11.50)

Den här matchen är inte ens spelbar. Skellefteå AIK vinner denna match 99 gånger av 100. Detta kan vara en bra match att lägga till på en dubbel eller trippel.

Luleå HF – Brynäs IF: (ODDS: 1. 2.15  X. 4.05 2. 2.95)

Luleå HF vann visserligen senast men Brynäs har verkligen imponerat denna säsong. I skrivande stund ligger de på en tredje plats i SHL vilket är riktigt bra gjort av Brynäs IF. Luleå har startar upp säsongen katastrofalt och ligger på 11:te plats. Att få 2.95 på Brynäs IF är inte dåligt. På grund av oddset måste det läggas pengar på Brynäs IF.

HV 71 – MODO Hockey: (ODDS: 1. 1.70 2. 4.75 2. 4.00)

MODO går mot ännu en miserabel säsong detsamma gäller HV71. Det som avgör att jag väljer HV 71 här är att dem spelar på hemmaplan men vill samtidigt höja ett varningsfinger för MODO med tanke på oddset är helt spelbart.

Färjestad BK – Linköping HC: (ODDS: 1. 2.10 X. 4.10 2. 3.00)

Det här är en mer svårspelad match. Ingen av lagen har direkt imponerat de senaste matcherna trots att det har plockat hem trepoängare. Här är en match som kan gå lite var som. Färjestad har trots allt visat en liten starkare formkurva en Linköping plus att dem har hemmaplan därför jag lägger jag min slant på FBK.

Rögle BK – Frölunda HC:  (ODDS: 1. 4.50 2. 4.70 X. 1.63)

Det finns inte så mycket att orda om när det kommer till denna match. 1.63 på Frölunda HC mot Rögle BK känns ganska solklar. Rögle BK åkte på storstyrk senast mot Djurgården, de har många spelar skadad samt att hemkallade Alen Bibic drog på sig matchstraff och är avstängd denna match också. Ska mycket till om Rögle BK ska vinna denna match.

Örebro HK – Djurgårdens IF:  (ODDS: 1. 1.95 2. 4.15 X. 3.35)

Örebro är ett starkt lag hemma och Djurgårdens IF har det oftast svårt mot Örebro HK. Djurgården har visat en stark formkurva uppåt men jag tror inte att Djurgården vinner mot Örebro. Utan här skulle jag lägga mina pengar på kryss. Föra säsongen vart det kryss i alla matcher som de spelade. Visserligen vann Örebro med 0-2 borta mot Djurgården i deras senaste möte. Men 4.15 gånger pengarna är ett bra odds för att lägga en liten slant på att det blir kryss här.

SPELA PÅ SHL PÅ LÖRDAG HOS NORDICBET HÄR