Spela på fem SHL matcher

By 24 November, 2015 Nyheter No Comments

Frölunda HC – Luleå HF (ODDS: 1. 1.57 X. 5.00 2. 4.40)

Frölunda HC är det bästa laget i SHL för dagsläget. Och på hemmplan är det svårstoppade. Luleå HF har verkligen gjort en platsäsong än så länge i och med att dem var favorittippade inför säsongen. Att spela på Frölunda HC känns helt klart värt det med tanke på vilket odds Expekt erbjuder dig idag.

Rögle BK – Linköping HC (ODDS: 1. 2.90 X. 4.00 2. 2.45)

En match som är mycket osäker. Röge BK har mycket skador samt att dem har haft det lite småtungt på slutet. Jag känner att båda lagen har lite överodds här därför väljer jag att lägga ett spel för vinst på både.

MODO Hockey – Djurgårdens IF (ODDS: 1. 2.45 X. 3.95 2. 2.45)

MODO har inte inlett säsongen riktigt dålig och deras trend från dem senaste säsongerna ser tyvärr ut att hålla i sig. Detta blir ett enkelt spel på Djugårdens IF som har spelat bra dem senaste matcherna och dessutom fick dem med sig en seger senast mot Örebro som de annars brukar ha mycket svårt för. Expekts odds är verkligen fördelaktig i detta läge.

Växjö Lakers HC – Örebro HK (ODDS: 1. 1.75 X. 4.15 2. 3.85)

Växjö har börjat visat att dem blir att räkna med i år också. Dem har helt klart ligans bästa kedja som kan dominera matcher helt på egen hand. 1.75 är ett riktigt bra odds och det blir ett solklart spel på Växjö eftersom Örebro HK har inget att hämta i denna match.

Karlskrona HK – IF Malmö Redhawks (ODDS: 1. 2.60 X. 4.00 2. 2.30)

En svår och tuff match att spela på. Här kan det gå lite hur som haver så att säga. Jag lägger ändå min slant på att Malmö Redhakws tar hem detta. Tycker att oddset 2.30 är helt klart spelbart för denna match.

 

SPELA PÅ SHL IKVÄLL OCH FÅ 500% BONUS HOS EXPEKT HÄR