Hockeyallsvenskan: IK Pantern tar emot Troja/Ljungby på Isstadion!

By 8 January, 2018 Nyheter No Comments
IKP

Under tisdagen är det dags för IK Pantern att återigen möta IF Trija/Ljungby. Pantern har verkligen blandat och gett under inledningen av säsongen. Laget har av oklara själ haft det svårt att få in trepoängarna på hemmaplan. Dock har man stått för grymma bortaprestationer, exempelvis en 8-0 vinst mot Oskarshamn. Nu handlar det dock om matchen mot Troja/Ljungby och om inte något större mirakel skulle inträffa så kan Pantern under tisdagskvällen plocka in tre relativt enkla poäng. Nedsläpp 19:00 på Malmö Isstadion.

Sverigekronan

Rejäl storm i IK Pantern

Det blåser rejält hos IK Pantern och igår fick den mytomspunne tränaren Håkan Åhlund sparken. Dock kommer Åhlund vara kvar i föreningen men inte i samband med laget. Detta sedan en tids turbullens där klubbens starke man Joakim Tillgren högst oväntat fått sparken. Anledningen till att Joakim tillgren fått sparken är ytterst oklar men enligt uppgifter till Oddsguiden så handlar det om ett brett missnöje i truppen samtidigt som Åhlund Anmälts för hets mot folkgrupp sedan han uttryckt sig rasistiskt mot en spelare i laget.

Under sommarhalvåret var klubben dock i en ännu större kris. Man hade inte skickat in deklarationen i tid, vilket gjorde att Svenska Ishockeyförbundet försatte klubben i konkurs. Dock lyckades en överklagan mot beslutet drivas igenom vilket gjorde att klubben återigen var tillbaka i hockeyallsvenskan. Där man trots alla märkliga händelser lyckats bra och parkerar för närvarande på en femteplats i ligan.

Dock kan bokstavligen vad som helst hända i IK Pantern och vi höjer varningens tecken för att man, trots sin sjätte spelare på läktaren återigen famlar i mörkret och tappar de tre poäng som är så otroligt viktiga för ett vidaravancemang.

Vill du spela på matchen mellan IK Pantern och IF Troja/Ljungby, eller någon av de andra matcherna i Hockeyallsvenskan så har 10bet ett grymt utbud av marknadshöga odds. Just nu får du som ny spelare en välkomstbonus på 50% upp till 2000 kronor.

Hämta bonus här!