Bo i ett bettinghus med Bet-At-Home

By 11 January, 2016 Nyheter No Comments

Bet-at-home-flatemate

Bet-at-Home har dragit igång kanske den bästa bettingkampanjen genom tiderna. Nu erbjuds du chansen att vinna ett rum på en superlyxigt penthouse i hjärtat av Berlin där du kommer kunna se på sport hela dagarna, få gå på Berlin’s hemmamatcher i Bundesliga samt att dem spelarna som lyckas bäst vinner en resa till Las Vegas där allt ingår plus att du får 50 000 kronor i kontanter som du kan spela för! Hur coolt låter inte det? Supercoolt!

Andas sport och vinn en resa till Las Vegas med Bet-at-Home

Tänk dig big brother fast med betting och mer civilicerat, det är precis så din uppevelse komer bli när du träder in i penthouset. Du kommer få bo en i lyxlägenhent med sex rum där fem andra kommer de okupera lägenheten. Det kommer finnas 12 storbilds-tv som vissar sport dygnet runt samt att varje gång Beriln spealre hemma kommer du kunna ta dig ner till olympiastadion och beskåda lite Bundesliga fotboll. Det kan inte bli så mycket bättre än så här. Varje vecka kommer det utföras uppdrag som kommer sändas live eller på youtube. Den spelare som lyckas bäst vinner en resa till Las Vegas där allt blir betalt samt att du får 50 000 kronor i kontanter! Det är supereneklt att vara med i denna drömtävling och allt du behöver gör är:

  • Anmäl ditt intresse och håll tummarna på att det är du som blir utvald

Välkomstbonus hos Bet-at-home

För att du ska ha chansen att få hänga i en lyxlägenhet i Berlin samt att vinna en resa till Las Vegas behöver du vara medlem hos Bet-At-Home. Om du inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir det. Alla ny spelare hälsas varmt välkommen med en generös välkomstbonus där du får 50% upp till €50 när du gör din fösta insättning.

  • 50% upp till €50 i välkomstbonus

Till Bet-at-Home