200 kr riksfritt JVM spel hos Betsson

By 29 December, 2015 Nyheter No Comments

Riskfritt JVM-spel

För ett par dagar sedan startade äntligen Elitserien igen. Dock kommer SHL lite i skymundan av JVM som startade i samma veva. JVM har under de senaste åren blivit en riktigt klassiker och lockar miljontittare till varje match oavsett vilka tider matcherna går. Betsson vill självklart fira detta lite extra med att erbjuda dig 200 kr riskfritt spel på valfri JVM-match! 

Spela gratis på juniorkronorna hos Betsson

Under JVM är det mycket som kan hända av den enkla anledningen att det är juniorer som spelar. Det kan bli mycket misstag och framförallt är det mycket delikatesser och riktig rolig hockey som det bjuds upp med. Därför kan det även var lite riskabelt att spela på JVM eftersom favoriter är inte samma sorters favoriter som när mer rutinerade spelare spelar. Betsson gör det ännu mer spännande för dig och erbjuder därför ett 200 kr gratis riskfritt spel på valfri JVM match så länge oddsen överstiger 1.50 gånger pengarna. Dessutom får du chansen att vinna en signerad Ottawa-tröja av världens bästa back, Erik Karlsson!

  • För att nyttja det riksfria spelet måste du ha minst 200 kronor på dit spelkonto
  • Välj en valfri JVM-match och kryssa i den blå rutan när du lägger ditt spel
  • Oddset får vara på minst 1.50
  • Den spelare som vinner med högsta oddset med sitt riskfria spel vinner en signerad Erik Karlsson tröja

Välkomstbonus hos Betsson

För att du ska kunna ta tillvara på det 200 kronor riskfria spelet måste du vara medlem hos Betsson. För dig som inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir det. Alla nya spelare hälsas välkommen med en generös välkomstbonus på 100% upp till 1 000 kronor!

  • 100% upp till 1000 kronor i bonus

Spela på JVM hos Betsson