100 kronor gratisspel hos NordicBet på SHL

By 14 September, 2015 Kampanjer No Comments

Shl-odds-nordicbet

På onsdagen  den 16 september drar SHL äntligen igång. Som vi alla hockeyälskare har väntat och längtat. Hockeysäsongen är det bäst som finns. Äntligen slipper man sitta framför TV:en och dras med massor av fotboll. Nu är det dags för riktigt sport! I och med att SHL drar igång kommer NordicBet att erbjuda dig att få ett 100 kronors gratisspel som du kan använda på SHL, Division I och CHL! 

Få ett gratisspel hos NordicBet

SHL har länge pratas om att vara en av världens bästa ligor och det är mycket riktigt så. Den är inte världens näst bästa liga längre men det tillhör absoluta toppklassen och det är ett enormt underhållningsvärld i SHL. I år har det kommit hem ett par stark profiler vilket gör att SHL är profilstarkare än på flera år. Det spännande med årets upplaga är att SHL spelas för första gången med 14 lag och vi har tre nykomlingar i årets upplaga. Malmö Redhakws som bland annat hade sin storhetstid under början av 90-talet, du har granstaden Ängelholm med sitt lag Rögle som har som har spelat en handfull säsongen i SHL samt att du har nykomligen Karlskrona HK som aldrig någonsin har spelat i SHL. Det kommer bli en jämn säsong i botten och i toppen. Vi kommer få se överaksningar och unga spelare som blommar ut. NordicBet vill att du ska få ut lite extra av säsongen därför ger dem bort 100 kronor till dig i ett gratisspel. Allt du behöver gör är:

  • Spela för minst 100 kronor på en SHL-match
  • När du har spelat får du 100 kronor i gratisspel i SHL, CHL, Allsvenskan eller HockeyEttan
  • Kampanjen håller på fram till den 26 september

Välkomstbonus hos NordicBet

För att du ska kunna ta till vara på dit gratisspel måste du vara medlem hos NordicBet. För dig som inte är medlem är det verkligen på tiden att du blir medlem. Alla nya spelare hälsas välkommen med en mycket generöst välkomstpaket där du kan få 100% enda upp till 1 000 kronor.

  • 100% upp till 1000 kronor i insättningsbonus

Till NordicBet